Düşünmekten Gözüne Uyku Girmeyenler Buraya: Nedeni Bu Olabilir mi?

Koltukta rahatça uyuyorsunuz ama gözleriniz yatağa girince fal taşı gibi açılıyor mu? Yatağa girdiğinizde kendinizi düşünmekten alıkoyamıyor musunuz?

Kuzuları saymaktan uyku hapı kullanımına kadar her yolu deneyen ancak başaramayanlara NLP Uzmanı Zihin Eğitmeni Burak Dalgül’den yorum geldi. Dalgül, uyku sorunu yaşayanların yatağa girdiklerinde kaygı, endişe ve korkularını sorgulamaya başladığını ve uykusuzluklarının çoğunlukla bu nedenlerden kaynaklandığını belirterek, “Yatak,uyumak ve dinlenmek için gittiğiniz bir yerdir, toplantı salonu değil” dedi.

Burak Dalgül konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

YATAĞINIZ BİR TOPLANTI SALONU DEĞİL

Uykuya dalamamaktan ve uykusuzluktan şikayet eden insanlar hiçbir zaman neden uykuya kolaylıkla dalamadıklarını hiç sorgulamazlar. Aksine düşündükleri tek şey uykusuzluğun ta kendisidir.

YATARKEN ZİHNİNİNZİN ESİRİ OLMAYIN

KAYGILAR KORKULAR ENDİŞELER

Son zamanlarda uykuya dalamama sorununu yaşayan insanların sayısının artmasındaki nedenlerin en önemlisi, insanların çoğunun tüm günü zihinlerinde kaygı, endişe ve korkularla yaşaması. Oysaki kişi kaygı, endişe ve korkularını sorgulama ve bilgi eksikliğinden dolayı zihniyle kendisi farkında olmadan yaratır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort